-
Verse Vis: Zalm, Zalmfilet (99%graatloos), Zalmmoten, Pladijsfilet (99% graatloos), Tong, Tarbot, Griet, Victoriabaarsfilet, Doradefilet, Tonijn, Zeebaars, Dorade Royale, Forel, Zalmforel, Kabeljauwfilet (99% graatloos), Kabeljauwhaas (99% graatloos), Lotte, Rog, Rivierpaling, Tijgerhaai (hondshaai) Makreel, Makreelfilet, Wijtingfilet, Zeewolffilet, Tongscharfilet, Coquilles, Hollandse Maatjes
-
Schaal- en Schelpdieren: Zeeuwse biologische oesters, Zeeuwse creuses, Franse creuses, Canadese Kreeft, Noordzee garnalen, Venusschelpjes, Vongole, Vers gekookte Wulken, Vers gekookte Kreukels
-
Levende Kreeft: op bestelling voor U gekookt.
-
Verse Visschotels: op bestelling (zie de folder)
-
Diepvrieswaren: Kingkrabpoten,Gamba’s (rauw en gekookt), Scampi Black Tiger easy peel, Langoustines, Kabeljauwhaas, kikkerbillen, Aperitiefhapjes, Coquilles met en zonder koraal.
-
Gerookte visproducten: gerookte heilbot, gerookte zalm, gerookte dikke paling- palingfilet, gerookte forelfilet, gerookte haring, gestoomde makreel, gerookte sprotfilet en gerookte sprot.
-
Diverse visbereidingen: aperitiefhapjes, vispannetjes, coquilleschelpen, bereidde escargots, garnalen- kaaskroketten, garnalen- kaasbolletjes, diverse vissalades, vissoep, visbouillon, visgyros
Ons heerlijke assortiment bestaat uit (prijswijzigingen voorbehouden):
Verse tonijn
Kwaliteit Sashimi, een wat vettere Tonijn met meer smaak. Zeer geschikt voor Sushi en om rauw te verwerken in salades
Deze Tonijn draagt het MSC keurmerk.
De Franse Oesters
- Spéciale la Jolie: De specifieke smaak van de La Jolie oester is anders dan de andere Normandische oester. Smaakervaring van de oester zijn kenmerkende zoetige toets met enkele jodium-achtige tonen. Een werkelijk uniek oestergenot. Het is een driejarige creuse-oester. Een juweeltje uit de zee!
- Fine de Claire du Cap Horn: Gerijpt in claires, speciale bassins, kunnen de creuses een goene kleur van vlees krijgen bij de mantel waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn. Ze worden erg gewaardeerd door de kenners. Het komen en gaan van de zee zorgt ervoor dat het water altijd zuiver is, wat een fijn jodiumachtige smaak aan de oesters geeft.
- Spéciale Geay: Om ervoor te zorgen dat de oester goed groeit, wordt deze langer dan 42 maanden van het ene naar het andere park verplaatst, zodat ze de beste voedingsstoffen binnen krijgt. De Geay is vlezig en krokant en de aroma’s zorgen voor een onvergetelijk genot als je de oester proeft. Een subtiele smaak met nootachtige tonen. Een topper!


Verse visbereidingen uit eigen keuken:
Vissalade, Vissoep, Visbouillon, Visgyros
Dagelijks aanvoer van Verse Garnalen
“Verse ongepelde Garnalen” aan dagprijs
Verse kabeljauwfilet
(99% graatloos)
Verse kabeljauwhaas
(99% graatloos)
Dagelijks aanvoer van schaal-schelpdieren:
Vongole, scheermesjes, kokkels, palourdes, venus
Diverse aperitiefhapjes:
Zowel vers als diepvries te verkrijgen
Tarbot en Griet
Aan dagprijzen
Canadese Kreeften
400-900+ gram
Kan op verzoek worden gekookt
Diverse gerookte visproducten
Onder andere. gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte paling, gerookte haring, gestoomde makreel, gerookte sprotfilet en gerookte sprot
Hollandse Maatjes
1 stuk voor € 1.99
4 stuks voor € 7,49
Suggestie voor Fruits de mer schotel:
Verse Garnalen, Gepelde Garnalen
Gekookte gamba`s, gekookte langoustines, gekookte wulken, gekookte kreukels, gekookte kreeft, oesters
Levende kreeft op bestelling voor u gekookt
Vers gemaakte visschotels op bestelling
Dagelijks aanvoer van een groot assortiment verse vis:
Pladijsfilet 99% graatloos, kabeljauwfilet 99% graatloos, kabeljauwhaas 99% graatloos, zalmfilet 99% graatloos, zalm (hele vis), zalmmoten, zalmforel, forel, dorade royale, zeebaars
Mosselen
Goud
1 kg € 10 25
2 kg € 19.75
Jumbo
1 kg € 8.75
2 kg € 16,99
Imperial
1 kg € 7,19
2 kg € 13.99