Ons aanbod

100+ soorten vis

OESTERS

Celine De Cancale

De Celine De Cancale vernoemd naar de beroemde Franse culinaire bestemming. Het is een stevige, knapperige oester met een combinatie van jodium- en hazelnootsmaak.

Platte Zeeuwse Oesters

De platte Zeeuwse Oesters met hun karakteristieke platte schelpen en heerlijke smaak. Het is een oester met een stevige textuur en een unieke ziltige smaak.

Zeeuwse Creuses Oesters

De Zeeuwse Creuses met hun kenmerkende diepe komvormige schelpen en fijne smaak. Het is een verfijnde, frisse oester met een lichtfruitig en ziltige smaak.

Fines de Sentinelle

De Fines de Sentinelle een ware delicatesse uit de wateren rondom Sentinelle. De oester staat bekend om zijn subtiele, romige textuur en zachte, zilte smaak.

Ostra Regal

De Ostra Regal is een juweel uit de zee, gekweekt onder optimale omstandigheden. De oester staat bekend om zijn verfijnde smaak. Het is een stevige en vlezige oester met een fijne nootachtige smaak en een unieke combinatie van zilte en romige tonen.

SCHOTELS

Visgourmet

Onze visgourmet biedt een luxe selectie van verse vis en schaal- en schelpdieren, zorgvuldig geselecteerd voor optimale smaak. 

€24 per persoon

Fruits De Mer met kreeft

Onze fruits de mer biedt een verfijnde selectie van verse zeevruchten, perfect samengesteld voor een luxe diner. Geniet van de hoogste kwaliteit en pure smaak.

€53 per persoon

Fruits De Mer zonder kreeft

Onze fruits de mer biedt een verfijnde selectie van verse zeevruchten, perfect samengesteld voor een luxe diner. Geniet van de hoogste kwaliteit en pure smaak.

€37 per persoon

Koude visschotel

Onze koude visschotel biedt een heerlijke selectie van verse vis, ideaal voor elke gelegenheid. Geniet van de verfijnde smaken en topkwaliteit.

€24 per persoon

KREEFTEN

Canadese Kreeften

Geniet van de weelde van Canadese kreeft – een delicatesse uit de diepe wateren van de Atlantische Oceaan. Nu verkrijgbaar bij Viscentrale Fieret!

Dagprijs

Europese kreeften op aanvraag

Ontdek de Europese kreeft: een culinair meesterwerk uit de wateren van Europa. Verfijnd en smaakvol, perfect voor fijne diners en speciale gelegenheden.

Dagprijs

Wij zijn gesloten op zaterdag 15/06 wegens ons huwelijk!