Over ons

Topkwaliteit blijft troef

Viscentrale Fieret in Harelbeke is al jaren een begrip, zowel lokaal als daarbuiten. Dagelijks bieden we een uitgebreid assortiment verse vis, schaal- en schelpdieren, zorgvuldig gecontroleerd op versheid en kwaliteit. Daarnaast vindt u bij ons ook oesters, kreeften, verse bereidingen en diepvriesproducten zoals gamba’s, scampi’s en kikkerbillen.

Michael & Elyne

Hoe het begon

Fieret: De smaak van vakmanschap en passie

Viscentrale Fieret werd opgericht in het jaar 2002.

In het jaar 2023 werd Viscentrale Fieret overgenomen door Michael & Elyne, twee gedreven jonge ondernemers die de traditie van kwaliteit en service voortzetten.

Michael, de vierde generatie in zijn familie die actief is in de vissector, brengt zijn passie voor vis mee naar de viscentrale te Harelbeke.

Zijn passie voor het vak en zijn kennis over verse vis, schaal- en schelpdieren stellen ons in staat onze klanten dagelijks te voorzien van een ruim assortiment aan verse, duurzame en smaakvolle visproducten.

Bij Viscentrale Fieret geloven we dat kwaliteit betaalbaar moet zijn, en daarom blijven we ons inzetten om uitstekende producten te leveren tegen een zeer sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Ontdek het verschil dat onze passie voor vis maakt bij Viscentrale Fieret en ervaar de smaak van kwaliteit bij elke hap!

Wij zijn gesloten op zaterdag 15/06 wegens ons huwelijk!